Feest van de Heilige Geest: Neem deel aan dit speciale voorstel

Carnaval is een kwaadaardige periode, dus u weet wat u in deze periode dient te doen.

Heeft u gemerkt dat er tijdens Carnaval grote tragedies voorkomen? Dit zijn sterfgevallen als gevolg van auto-ongelukken, gezinnen die zijn vernietigd door overspel, jongeren die zich intensiever aan drugs onderwerpen. De lijst met problemen is enorm.

Dus, zichtbaar, is Carnaval een tijd van het jaar waarin demonen van de gelegenheid gebruik maken om nog meer ongelukken in het leven van mensen te bevorderen. Velen nemen deel aan dit “feest” op zoek naar plezier. Maar het is allemaal een illusie.

Feest van de Heilige Geest

Het is om deze reden dat het “Feest van de Heilige Geest”  zal plaatsvinden in alle UKGR Centra, van 19 tot 26 februari. In deze ware viering, zal de echte vreugde, die van God komt, bevorderd worden.

Tijdens de programmering van “Palavra Amiga” verklaarde Bisschop Edir Macedo: “Mensen proberen het vlees te behagen en praten daarna op woensdag met God. Dit is het hoogtepunt van hypocrisie. Hoe kunt u het vlees combineren met de Geest van God? Het kan niet! Dus om de Geest van God te ontvangen, moet u het vlees offeren. Dit is geloof “.

Bovendien voegde de Bisschop eraan toe dat dit het voorstel is van de geestelijke viering dat zal plaatsvinden in de UKGR. Degene die hieraan deelnemen zullen de wil van deze wereld opofferen om zich alléén aan de Here Jezus toe te wijden. Het zal zijn als het voorstel van de Vasten van Daniël, waarin we stoppen onze ziel te voeden met seculiere inhoud en ons meer intensiever met God bezig zullen houden.

Geest tegen het vlees

In de Bijbel, maakt apostel Paulus duidelijk dat het vlees en de Geest zoals water en olie zijn: het gaat nooit samen.

“Want het vlees begeert tegen de Geest in, en de Geest tegen het vlees in; en die staan tegenover elkaar, zodat u niet doet wat u zou willen.” (Galaten 5:17)

Daarom dienen degenen die de aanwezigheid van de Allerhoogste in hun binnenste willen hebben, de menselijke natuur verlaten. En dit is een geweldige kans daarvoor.

Neem deel aan de dagelijkse bijeenkomsten in een van ons UKGR Centra.

Feest van de Heilige Geest
Van 19 t/m 26 Februari

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor de adressen)