Voordat ik  naar de UKGR kwam, was ik iemand die constant opvliegend was. Mijn thuissituatie leek op een hel…

Voordat ik  naar de UKGR kwam, was ik iemand die constant opvliegend was. Mijn thuissituatie leek op een hel, omdat ik vaak ruzie had met mijn ouders.

Ik gebruikte drugs, was verslaafd aan alcohol en ging om met slechte vrienden. Eigenlijk voelde ik me leeg en kon niets mij vervullen. Ik leefde momenten van schijnbare geluk, maar zag daarna dat het allemaal ilussie was!”

BITTER LIEFDESLEVEN. Ik had geen hoop voor mijn liefdesleven en kon niemand vertrouwen. Ik leed en als gevolg daarvan deed ik anderen ook lijden.

Dit gebrek aan vetrouwen bracht een ziekelijke jaloezie in mij voort. Dat zorgde ervoor dat geen enkele relatie slaagde. Ik hield mijn vriendin (vandaag de dag is zij mijn huidige vrouw) dag en nacht in de gaten en sliep zelfs twee keer onder haar huis.”

gehoorzaamheid. “Toen ik naar de UKGR kwam, werd mij verteld dat mijn leven kon veranderen en dat ik, als ik dat wilde, een andere persoon kon worden,  maar dat dit een prijs had die ‘gehoorzaamheid’ heette. Ik leerde om het Woord van God te gehoorzamen en begon deel te nemen aan de bijeenkomsten van bevrijding. Ik werd bevrijd van alle negatieve energieën. Vandaag de dag ben ik een totaal andere man. Ik heb vrede met mezelf en heb zelfvertrouwen.

Ik gebruik geen drugs en heb de slechte invloeden achter me gelaten. Ik waardeer en respecteer nu  mijn familieleden. Ik ben getrouwd en behandel mijn vrouw met liefde en respect.

De jaloezie heeft geen kracht meer over mij. Alleen God kon dit voor mij doen.

Julio Gonzalez