“Jezus dan sprak opnieuw tot hen en zei: Ik ben het Licht der wereld; wie Mij volgt, zal beslist niet in de duisternis wandelen, maar zal het licht van het leven hebben.”

Wat wordt er precies bedoeld met “in de duisternis wandelen”? Nou, een aantal dingen die de duisternis veroorzaakt zijn: slapeloosheid, angst, onzekerheid, werkeloosheid, depressie, zelfmoordgedachten, constante problemen in het huwelijk, en zo kunnen we er nog meer opnoemen.

Dit alles is niet wat God voor u heeft! Hij wilt u het beste geven. Hiervoor dient u verlicht te worden door het Ware Licht, namelijk door Jezus. Door Hem ontvangen we bevrijding en worden we vrij gemaakt van alles wat met de duisternis te maken heeft.

Hierop gebaseerd staan de komende vrijdagen in het teken van het Lichtpunt. We zullen ons geloof gebruiken om verlicht te worden door Jezus en de duisternis die al een tijdje, misschien zelfs jarenlang in uw leven aanwezig was, te veranderen naar Licht.

En wat wordt er begrepen met het Licht? Dit gaat samen met: Vrede, blijdschap, een gezegende familie en huwelijk, financieel stabiliteit, goede nachtrust, zekerheid en veel meer positieve dingen!

Wilt u ontvangen wat het Licht, dat Jezus is, u te bieden heeft? Mis dan deze bijeenkomst op de vrijdag niet en ontvang de tips hoe dit in uw leven werkelijkheid te maken!

 

Vrijdag van het lichtpunt
Elke Vrijdag om 10u, 15u & 19:30u

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle UKGR Centra in Nederland