Het verleden heeft mijn toekomst niet bepaald

Ik werd als klein meisje herhaaldelijk seksueel misbruikt, door verschillende familieleden. Hierdoor groeide ik op met veel innerlijke problemen, zoals onzekerheden en woede.
Daarbovenop had ik ook problemen met mijn ouders en raakte ik op mijn zestiende depressief.
Ik voelde mij erg eenzaam en leeg van binnen. Ik dacht dat ik geboren was om te lijden en zag zelfmoord als de enige uitweg.
Ik heb in die periode drie keer een zelfmoordpoging ondernomen. Op mijn 18e werd ik verkracht en vanaf dat moment interesseerde niets in het leven mij meer.
Ik kende geen blijdschap en begon dit te zoeken in het uitgaansleven. Ik begon te roken en drinken en op aanraden van vrienden begon ik met XTC. Natuurlijk heeft dit alles mij niet geholpen.

Toen ik in de UKGR kwam, werd ik gemotiveerd door de levensverhalen van anderen die hun onmogelijke problemen hadden overwonnen. Ik wilde dat ook en zodoende begon ik in actie te zetten wat ik daar leerde.
In 2 maanden werd ik vrij van mijn depressie. De last die ik heel mijn leven meedroeg had ik in korte tijd overwonnen door de kracht van het geloof te praktiseren.
Vandaag de dag heb ik innerlijke vrede, ben ik gelukkig getrouwd, heb ik een fantastisch gezin. Vroeger dacht ik dat een gelukkig leven alleen maar een droom was. Nu leef ik mijn dromen. En jij kan dat ook.

Larissa Gomes