Laatste ontwikkelingen rondom het Coronavirus

Met betrekking tot het verbod op samenkomsten heeft de regering een uitzondering gemaakt voor religieuze bijeenkomsten. De regering heeft bepaald dat, bij een maximale aantal mensen van 30 mensen die een afstand van 1,5 meter bewaren, de kerken open kunnen blijven.

 

Zodoende zullen wij de UKGR Centra in Nederland openen vanaf vandaag, zodat u kunt komen om uw gebed voor het Altaar op te zeggen, counseling te ontvangen en uw geloftes voor God na te komen. 

 

De openingstijden van de kerken zullen als volgt zijn: 

Maandag t/m vrijdag 9u – 18u 
Zaterdag gesloten
Zondag  12u – 17u

 

Vooralsnog zullen de diensten echter nog niet in de kerken gehouden worden, maar via het internet op het Facebook kanaal van het UKGR Evangelisch Centrum, ukgr.nl of radiopositief.nl, van maandag t/m vrijdag om 19:30u en zondag om 10u.

 

LET OP: Heeft u griep of verkoudheid, dan mag u niet naar de kerk komen. Heeft iemand in uw huis koorts, dan moet iedereen thuis blijven, ook wie geen koorts heeft. In de kerk zullen fysiek contact en gesprekken met elkaar, die geen counseling met de pastor betreffen, niet toegestaan zijn. Uw komst naar de kerk dient niet langer dan 15 minuten te zijn. Op straat dient u 1,5 meter afstand te houden van anderen en u mag maximaal met 1 huisgenoot samenlopen, bij een groep van 3 mensen of meer kunnen stadshandhaving en politie een boete uitschrijven van €400 per persoon.

 

Mocht u verdere vragen hebben, neem dan contact met ons op 070 388 84 42

 

Dat God u en uw familie zegene,
Het UKGR Evangelisch Centrum