Realiseer uw projecten 

Nog voordat het jaar 2019 eindigde, ontvingen we de begeleiding van de Heilige Geest om te overpeinzen over het verhaal van Nehemia.

Toen hij hoorde dat de muren van de stad van Jeruzalem vernietigd waren, keerde Nehemia terug naar de stad om hem te herbouwen. In de ogen van de mens zou het jaren duren om de muren, die hun veiligheid symboliseerde, van de stad te herstellen.

Maar, zelfs met de vijanden die de herbouwing probeerden te dwarsbomen, werd de muur in 52 dagen herbouwd! In feite was God Degene die al het werk deed.

Misschien is uw leven precies als de muren van toen, gevallen, vernietigd, maar zoals de mensen opstonden om hem te herbouwen, stond ook God op voor hun! En hetzelfde wilt Hij ook voor u doen.

Wilt u uw leven herbouwen samen met God? Of misschien bent u een persoon waarvan u de innerlijke vrede al ontving, maar u heeft God nodig om een andere situatie in uw leven te herstellen. Zijn een van deze twee voorbeelden uw situatie of misschien eentje dat niet genoemd werd? Neem dan deel aan de 52 Zondagen om uw projecten te realiseren!

Let op! Wegens de maatregelen van  het coronavirus houden wij de diensten live op onze social media (klik hier voor alle info hierover)