Van schoenverkoper naar technisch tekenaar

 

Sinds mijn 12e kwam ik naar het UKGR Hulpcentrum. Ik leerde al snel om mijn geloof te gebruiken. In de loop van de jaren wist ik wat ik wilde, ik moest alleen nog de juiste stappen zetten. Om een begin te maken aan een stabiel financieel leven begon ik schoenen te verkopen.. Ondanks dat ik hard werkte ontving ik mijn salaris en raakte het snel weer op. Maandenlang kon ik gewoon niet begrijpen waar het geld naartoe ging.

Tijdens de bijeenkomsten op maandag werden er in het UKGR Hulpcentrum lessen en adviezen gegeven voor het financiële leven. Nadat ik deze in praktijk begon te zetten begon ik pas verandering te zien. Ik begon alsmaar te groeien in het werk dat ik deed. Na te beginnen als schoenenverkoper, volgde ik mijn visie en ben nu een technisch tekenaar.

Dit is voor mij een geweldige prestatie, omdat mij vroeger altijd werd geadviseerd om naar een speciale school te gaan omdat ik niet kon studeren. Ik had ook een laag niveau in het onderwijs, maar daarna studeerde ik op HBO-niveau.

Mijn leven ging erg vooruit en er kwam een moment waarop ik voldoende geld had gespaard en door trouw de bijeenkomsten te volgen de inspiratie kreeg om met dat geld te investeren in mijn eerste vastgoedproject. Ik kocht mijn eerste woning en begon deze op te knappen.

Buiten het UKGR Hulpcentrum was ik mijn acties van geloof aan het ondernemen en in het UKGR Hulpcentrum volgde ik trouw de gebedskettingen op maandag.
Na een aantal blokkades heb ik met volle kracht de woning kunnen verkopen en mijn investering kunnen verdrievoudigen.

Nu ben ik gelukkig getrouwd, ik rijd in de auto die ik graag wilde hebben en heb voldoende middelen om verdere investeringen te doen, om een beter en groter huis te kopen!
Ik geniet nu van verschillende vakantiebestemmingen en kijk vol moed en geloof naar de toekomst. Dit is pas het begin van de zegen in mijn financiele leven!

Jaier Hernandez