Boodschap

De reis van de ziel

Onlangs is een bekende tv presentator op de verkeerde vlucht gestapt en hij realiseerde het zich pas nadat ze geland waren in een andere staat. Stel je voor hoe van streek hij was en de schaamte die hij meemaakte.

Maar goed, ons leven hier op aarde is tijdelijk. Onze ziel is aan het ‘reizen’ naar een eindbestemming.

Als u vandaag kon reizen naar een verre bestemming, welk vervoersmiddel zou u dan kiezen? Hoogstwaarschijnlijk zou het een vliegtuig zijn, of niet?

En in het geval van de reis van de ziel, bestaan er slechts twee ‘luchthavens’ waar het vliegtuig kan ‘landen’: de eeuwigheid met de Here Jezus of de eeuwigheid in een poel van vuur en zwavel.

Om op het vliegveld van de behoudenis te komen, moeten we het REDDENDE GELOOF gebruiken dat ons onze wil en de plezieren van deze wereld laat offeren, zodat we sterk blijven op de goede weg.

Dit is het geloof dat er voor zorgt dat de persoon zich afsluit van al het slechte dat deze wereld aanbied, zoals enkele eunuchen die zich castreerden voor het Koninkrijk der Hemelen (Matteüs 19:12).

Dit geloof is het belangrijkste. Het is essentieel voor onze behoudenis, hoewel de reis vol is van turbulenties (het is iets wat onmogelijk is in de ‘reis’ naar het Koninkrijk der Hemelen).

En nu, als u zou kunnen kiezen in welke klasse u vliegt, Zou het economy- , business- of first class zijn?

Het spreekt voor zich dat als u de financiële conditie zou hebben, u niet zou twijfelen om first class te reizen.

Zo is ook het soort leven dat u hier op aarde gaat hebben: het kan een leven zijn dat gezegend is in alles, met alle comfort die de beloftes van God ons garanderen, of niet..

Dit gaat afhangen van het VEROVERENDE GELOOF. Het is beschikbaar voor iedereen, maar het vereist offers.

Er zijn er velen die reizen naar de verkeerde bestemming (de hel), sommigen in economy class (een levende hel op aarde), anderen in de first class (op z’n minst nog de zegens van deze aarde veroverend).

Terwijl anderen aan het reizen zijn naar de juiste bestemming (het Koninkrijk der Hemelen), maar dan in de economy class (zonder de beloftes van God in bezit te nemen).

Wat u dient te doen is reizen naar de juiste bestemming (het Koninkrijk der Hemelen), in de first class (met een leven dat uw God verheerlijkt). Hiervoor zijn zowel het REDDENDE GELOOF als het VEROVERENDE GELOOF nodig.

Of u het nu gelooft of niet, de reis is al begonnen en de Campagne van Israël op de Berg Karmel is precies daarvoor.

Als u in het verkeerde vliegtuig zit, zodra het stopt (dit refereert naar de kansen die God ons geeft), stap uit en stap in de juiste vlucht met als bestemming het Koninkrijk van God. Hiervoor zult u boven alles in deze wereld de Heilige Geest nodig hebben.

In het geval dat u al op de juiste vlucht bent (verzegeld met de Heilige Geest), ga dan in de first class zitten. U kunt er zeker van zijn dat er nog een plek beschikbaar is, er bestaat geen stewardess in deze wereld die u kan tegenhouden om daarheen te reizen!

Herinnerend aan iedereen dat, ongeacht wat dan ook, het belangrijkste is aankomen bij de juiste eindbestemming!

Met dank aan Bisschop Celso Júnior

Laat hier uw reactie achter.

Of vul het onderstaande formulier in.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden gemarkeerd met *