Boodschap

De voet van de steun weghalen!

“Door het geloof is Abraham, toen hij geroepen werd, gehoorzaam geweest om weg te gaan naar de plaats die hij tot een erfdeel ontvangen zou. En hij is weggegaan zonder te weten waar hij komen zou.” (Hebreeën 11:8)

Alles met Abraham en in Abraham begon toen hij zijn voet van de steun weghaalde, zijn land!

Het land van Abraham was zijn erfdeel, zijn levensonderhoud, zijn veiligheid en zijn stabiliteit. Maar niets dat hij bezat, kon worden vergeleken met de erfenis die van God komt.

Het geloof dat in Abraham opgewekt werd, deed hem dit begrijpen en daarom ging hij door de deur van Haran, die het Altaar van God vertegenwoordigt. Pas nadat hij door die deur was gegaan, kon hij Gods erfgenaam worden. Abraham offerde de erfenis van zijn vader op voor de erfenis van God. Hij verliet zijn werkelijkheid om naar de werkelijkheid van God te gaan.

Vandaag is het niet anders! De Here God roept u, verwachtend dat u Hem gehoorzaamt, uit uw wereld komt, uw steunende voet neemt en het op het Altaar plaatst. Dan zal Hij inderdaad Zijn erfenis onthullen die tot nu toe verborgen was voor uw ogen; Zijn grootheid.

Met dank aan: Bisschop André Cajeu

Laat hier uw reactie achter.

Of vul het onderstaande formulier in.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden gemarkeerd met *