Boodschap

Genoeg tijd verspild!

Hoelang bent u al met hetzelfde probleem aan het leven? Deze situatie die uw droom, vrede en geld steelt. Hoeveel jaren heeft u al energie besteed om dit op te lossen? Maar alles lijkt alleen maar erger te worden…

Vandaag, op 20, 30, 40, 50-jarige leeftijd, kijkt u naar achteren en u kunt alleen maar een leven van leed en strijden zien. U moet veel moeite maken om bepaalde momenten van blijdschap te ontdekken, maar die lijken weer uitgewist te worden door zoveel teleurstellingen en frustraties op uw levenspad.

Het leven gaat voorbij in een oogwenk. Veel uren worden besteed aan werk, files, rijen, social media…uren die verloren gaan. En u, wat heeft u gedaan met de 1440 minuten van uw dag? Met de 7 dagen van de week? En de 52 weken van elk jaar?
De tijd gaat voorbij en het verteert uw innerlijke kracht, jeugd en projecten. We zijn al de helft van 2017 aan het naderen, maar niets van wat u heeft gepland is tot nu toe gelukt.

Op dit exacte moment zijn er families die al hun spaargeld hebben uitgegeven om een geliefde te redden, en zij lijden omdat zij niet weten wat zij moeten doen om hem/haar te redden van: een ziekte, verslaving, gevangenis… Moeders die hun gehele levens hebben toegewijd aan hun kinderen, zien hoe de drugs hen leiden naar een donker gebied. Het zijn al maanden, misschien zelfs jaren, dat zij op verschillende plaatsen, klinieken, dokters, behandelingen… zoeken naar een oplossing, maar de uitweg lijkt niet te komen.

Wat zou u doen als u uw gehele leven kon veranderen in 90 minuten? Zou u deze kans niet aangrijpen? Het kan onmogelijk lijken, maar voor degene die al jaren heeft verloren, wat zijn een paar extra minuten op zoek naar iets dat totaal kan transformeren?

Deze dag is gereserveerd voor u! Dit is de gelegenheid waar u al zolang naar zocht, en nu heeft u alleen 90 minuten nodig voor een interne en externe verandering. Wat dacht u ervan om dit te beproeven? U heeft niets te verliezen!

Laat niet nog een week, maand of jaar voorbij gaan. Het zullen alleen maar 90 minuten zijn van uw zondag, op 14 mei om 10u, om u te tonen en te bewijzen dat er nog een manier bestaat om uw situatie te veranderen.


Fruitweg 4 – Den Haag
en in alle UKGR Centra in Nederland (klik hier voor meer adressen)

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *