Boodschap

Goddelijke gereedschap

Wanneer u stopt met het uitoefenen van uw geloof, raakt het geloof in een crisis. Wanneer de spieren niet getraind worden, blijven ze slap en gaat het lichaam sneller achteruit. Zo is het geloof. Zonder het te trainen, wordt het lui en het praktiseren van dit geloof wordt religieus.

God heef toegestaan dat wij door problemen gaan, zodat ons geloof geen traditionele gereedschap wordt. De Heilige Geest heeft in het verleden Zijn dienaren een begeleiding hierover gegeven.

Het is een feit dat we bij God klagen wanneer we door verdrukkingen gaan. Hetzij in de familie, liefdesleven of zelfs in de gezondheid… We begrijpen het niet en weigeren de manier waarop God ons probeert te begeleiden, om het geloof uit te oefenen, te begrijpen. Het lijkt alsof alles verkeerd gaat en wij tegen de stroom in zwemmen.

De Goddelijke begeleiding is duidelijk wanneer het situaties toont waarin alleen de constante handeling van het geloof ons de eeuwige Behoudenis kan garanderen.

Alleen door het geloof, van geloof tot geloof, hebben wij de condities om naar voren te gaan in de verovering en de vestiging van de langverwachte behoudenis.

Onze tegenstander rust niet, noch raakt hij ontmoedigt om te proberen de meeste glorieuze schat dat God ons gegeven heeft, te verwijderen: het geloof. Hierdoor zet hij valstrikken en veroorzaakt hij problemen, kortom, hij creëert moeilijke situaties om onze focus van het geloof weg te halen. Als het hem lukt, komt de wanhoop van het geloof en als gevolg hiervan, de val.

God staat dit allemaal toe. Waarom? Juist om ons te dwingen het geloof te gebruiken!

Met het Goddelijke gereedschap, heeft de persoon de macht om alle ontstoken pijlen van het kwaad te neutraliseren.

Maar het is noodzakelijk om dit constant te gebruiken, dagelijks tot de dood!

Bisschop Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *