Boeklancering Niets te Verliezen lll

Na lang wachten is de dag eindelijk aangebroken waarop Niets te Verliezen lll werd gelanceerd.
Het laatste deel uit de trilogie, die de autobiografie van bisschop Edir Macedo bevat, heeft nu ook Nederland bereikt en werd gelanceerd op de plaats waar het in Nederland allemaal begon, Rotterdam.

In de eerste twee delen van de Niets te Verliezen trilogie leren we wat bisschop Macedo ertoe bewoog om al zijn comfort en stabiliteit te verlaten om zijn ministerie als predikant te starten in de inmiddels beroemde muziekkiosk in Rio de Janeiro, Brazilië.

Hij had één wens, één visie en één doel. Één ziel redden. Deze simpele wens van een simpele man groeide uit tot de bouw van de replica van de Tempel van Salomo in Sao Paulo, Brazilië. Echter, de achterliggende gedachte achter elke fysieke actie, was het bereiken van geestelijke doelen. De redding van zielen, door middel van levenstransformaties.

In dit begeerde derde deel zult u enkele ervaringen lezen van mensen die, door dezelfde Overtuiging geleid als bisschop Macedo, grote levenstransformaties bereikten.

De boeklancering, gehouden in de foyer van de Rotterdamse Schouwburg, was dan ook een succes en mensen ontvingen met blijdschap hun exemplaar van het boek. Velen ontvingen er meerdere om te delen met familie, vrienden en zelfs onbekenden.
Dit toont ons dat dit boek wordt gezien als een ‘must-read’.

Bekijk hieronder foto’s van de boeklancering.


Created with Admarket’s flickrSLiDR.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *