De Avond van de Overwinnaars

De aanwezigheid van God

“Terwijl ik in mijn angst dacht: ik ben verbannen uit uw oog – hebt Gij voorwaar mijn luide smekingen gehoord, toen ik tot U riep om hulp.” (Psalm 31:23)

Hoe vaak geloven we dat we uitgesloten zijn van de aanwezigheid van God, wanneer we wanhopig zijn of haast hebben? Velen denken dat God niet met hun is, omdat ze de aanwezigheid van God niet voelen. Maar het is niet noodzakelijk om Zijn aanwezigheid te voelen om te weten dat Hij met ons is.

In de Bijbelvers van vandaag, erkende David dat hij te haastig was geweest in zijn oordeel, denkende dat God hem had verlaten. Maar toen hij om hulp riep, werd hij gehoord. Alleen toen God hem hielp realiseerde hij zich dat hij niet alleen was, omdat God nooit degenen die Hem zoeken, verlaat.

Het maakt niet uit hoe u zich op dit moment voelt. Misschien heeft u rust, bent u in extreme nood, vol van angst, in vrees, in wanhoop, u weet niet wat te doen, u heeft dit boek misschien geopend op zoek naar een antwoord. Hier is uw antwoord: God is daar met u. Zelfs al voelt u zich alleen of afgewezen, neem deze gelegenheid en zoek een rustige plek waar u om Zijn hulp kan roepen. Druk in uw eigen woorden uit hoe u zich voelt. U zult beantwoord worden en weten dat u niet alleen bent.

Neem deze gelegenheid om om hulp te roepen en om in de aanwezigheid van God te komen. Of u nu iets voelt of niet, onthoud: Het heeft niets te maken met gevoelens.

Bron: boek “O Pão Nosso para 365 dias” van bisschop Edir Macedo

Kom elke woensdag naar de avond van de Overwinnaars er leer hoe het intelligent geloof te gebruiken en te zorgen voor het belangrijkste, uw behoudenis.

De avond van de Overwinnaars
Elke woensdag om 19:30u
In alle UKGR vestigingen ( Klik hier voor de adressen )

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *