De Avond van de Overwinnaars

Het Woord van God zegt:

God is geest en wie Hem aanbidden, moeten aanbidden in geest en in waarheid (Johannes 4:24)

Misschien bent u een persoon die zegt: “Ik aanbid God met mijn alles, met mijn leven. Ik doe altijd goede dingen voor anderen en ben altijd zorgzaam”, maar in uw gedachtes bent u altijd aan het klagen, slechte dingen aan het denken over degene die u aan het helpen bent, en om eerlijk te zijn komt u zelfs naar de diensten, maar bent u met uw gedachtes ergens anders.

Wees eerlijk met uzelf: Bent u echt God aan het aanbidden met uw gehele leven? In Geest?

Misschien was u zich er niet eens bewust van dat u op deze manier aan het leven was. U maakte van alles uw “heer” behalve van de Here Jezus. U was zo erg bezig met anderen dat u zelfs vergat wie De Here Jezus voor u was, u ruilde Zijn gedachtes in voor negatieve gedachtes, kwam naar de kerk uit routine en niet om oprecht te leren wat de Heilige Geest van u verlangt. U voelt ondanks u “God aan het aanbidden was in geest” nog steeds een enorme leegte in uzelf.

Dit komt omdat er 1 ding in uw binnenste ontbreekt, namelijk: De Eerste Liefde, dit is de Heilige Geest.

Het Woord zegt:

En wie zijn geboden bewaart, blijft in Hem en Hij in hem. En hieraan onderkennen wij, dat Hij in ons blijft: aan de Geest, die Hij ons gegeven heeft. (1 Johannes 3:24)

Het is door de Geest van God dat wij standvastig kunnen blijven in het Geloof, in het naleven van Zijn wet. Wanneer wij Gedoopt zijn met Zijn Geest dan is Hij met ons als onze Helper, die ons kan laten zien wanneer wij iets met een verkeerde intentie doen en niet met de intentie om Hem te aanbidden.

Hierdoor kunnen wij ons gelijk corrigeren. Neem deze gelegenheid, ruil de dingen van de wereld om naar de dingen die van God zijn. Maak van de Here Jezus uw Heer in plaats van de dingen die uit uw eigen begeerte voortkomen. Hij is onze Enigste Garantie, waardoor wij Behouden kunnen worden en blijven.

Het is niet te laat om uw keuze te maken.

Kom een neem deel aan de Avond van de Overwinnaars, die elke woensdag gehouden wordt in het UKGR Centrum. Hier zult u leren hoe u dichter bij God kan komen en hoe sterk te blijven tot het einde en uw behoudenis te behouden.

Wij wachten op u.

Woensdag om 19:30u (ook om 10u & 15u)

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *