Een gezegende familie

Wanneer we thuis zijn met de familie, dan is dit een soort rustmoment. Een moment waarop we even niet denken aan de vrienden, aan het werk of school. Het is een plek waar u en uw gezinsleden samen zijn om te genieten van elkaars aanwezigheid. U verlangt er zelfs naar om naar huis te gaan wanneer u klaar bent met de dagelijkse verantwoordelijkheden. Maar als uw huis een plek is waar juist alleen verdriet, ruzie, pijn, armoede enz. is, dan lijkt het alsof er geen enkele plek meer is waar jij je nog thuis zou kunnen voelen.

Misschien bent u een persoon die er geen enkel verlangen naar heeft om aan het einde van de dag naar huis te gaan, omdat uw thuissituatie u juist doet denken aan verdriet en pijn. De eenheid is weggenomen en uw toevlucht kunt u niet meer vinden waar u het voorheen vond.

Wilt u niets liever dan zich thuis voelen in uw eigen huis? Met uw eigen familie? Kom dan op zondag om 10u naar een UKGR Centrum bij u in de buurt. Wij zullen op deze dag een speciaal gebed op zeggen voor onze familie. Met de zekerheid dat onze God zal doen herstellen wat gebroken is. Al lijkt dit een onmogelijke zaak voor u, doe één ding, geloof!

Jezus zei: “De dingen, die onmogelijk zijn bij de mensen, zijn mogelijk bij God” (Lucas 18:27).

De Zondag van de Gezegende Familie
Zondag om 10u

Aan de Fruitweg 4 te Den Haag
en in alle UKGR Centra in Nederland

Laat hier uw reactie achter.

Of vul het onderstaande formulier in.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden gemarkeerd met *