Laat je kracht zien

Als ik spieren heb, dan heb ik dus ook kracht. Dat klopt! We praten nu wel over jouw “fysieke” kracht en deze kracht heeft iedereen.

Alleen dat we vaak niet genoeg hebben aan deze kracht alleen. Stel je voor; je wordt vals beschuldigd. Dit is iets wat niemand fijn vindt en dus ook niet zal accepteren. Als gevolg daarvan is de eerste reactie vaak; terug betalen met gelijke munt (de persoon “in elkaar slaan”, bedreigen…etc.)! Je toont jouw (fysieke) kracht op een manier die te rechtvaardigen is, maar je lost er niets mee op. Want in de toekomst kan het zich weer herhalen en je kan zelfs ergere problemen krijgen…

Maar op het moment dat je jouw intelligentie, (innerlijke) kracht, zal gebruiken, zullen jouw beslissingen er juist voor zorgen dat het tegenovergestelde bewezen zal worden. Door tegen jezelf in te gaan en jouw verstand te gebruiken zal je altijd kunnen tonen wie jij werkelijk bent en dat brengt respect, voldoening, een vooruitgang en in feite vroeg of laat zorgt deze manier van jouw kracht laten zien juist voor een positiever resultaat!

De optredens van afgelopen zondag bewezen dit ook, klein of groot, ervaren of onervaren, kracht hebben we allemaal en als we het op de juiste manier gebruiken, breekt het door!

??????

Laat hier uw reactie achter.

Of vul het onderstaande formulier in.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden gemarkeerd met *