NIETS TE VERLIEZEN

Na het immense succes van de biografische Nada a Perder (Niets te Verliezen) boeken, een trilogie die geschreven werd over het levensverhaal van Edir Macedo, is dit jaar de gelijknamige film uitgebracht.

Na groot succes in Brazilië, met meer dan 11 miljoen verkochte kaartjes, kwam de film “Niets te Verliezen” naar Nederland. Deze film is een biografie over het leven van Bischop Edir Macedo, de oprichter en leider van de UKGR. Het toont de meest markerende momenten van zijn leven en laat zien hoe de Universele Kerk van Gods Rijk tot stand is gekomen. Deze film toont hoe de vastberadenheid van één man om anderen te helpen, ondanks de tegenwerking van machtige kopstukken, miljoenen levens heeft kunnen bereiken. Niemand geloofde in de roeping van Edir Macedo, maar zijn innerlijke overtuiging liet hem niet opgeven. Zijn verhaal is voor velen vandaag de dag een groot voorbeeld van geloof, vastberadenheid en volharding.

Op 12 mei werd de eerste voorstelling vertoond in Den Haag in de bioscoop Pathé aan de Spui. Op 19 mei was de stad van Amsterdam aan de beurt en werd de film gedraaid in het Kriterion en als laatst werd op 26 mei de film vertoond in Rotterdam in de Cinerama filmtheater. De voorstellingen trokken samen zo’n 1000 mensen. 

Pathé de Spui – Den Haag

Het Kriterion – Amsterdam

Filmtheater Cinerama – Rotterdam

De verwachtingen waren hoog en de reacties na de film waren lovend. De boodschap van deze film is dan ook heel versterkend:

“Ondanks alle tegenslagen en onrechtvaardigheden in het leven kun je met Gods kracht toch jouw dromen en doelen bereiken. En zelfs meer dan dat!”

Voor meer foto’s kunt u terecht op onze Facebook pagina

Laat hier uw reactie achter.

Of vul het onderstaande formulier in.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden gemarkeerd met *