Step up the What!? Step up the GAME!

Zoals de meesten van jullie weten, heeft de JvO de afgelopen 3 maanden de “Step up the Game” competitie gehouden. Vele talenten vanuit Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam & Den Haag hadden zich voor deze talentenjacht aangemeld. Dansers, zangers en rappers hebben alles uit de kast gehaald om de stedelijke finale te kunnen behalen. De competitie werd gehouden met als doel om de jongeren te laten zien dat ze veel kunnen bereiken met het talent dat ze hebben, maar ook om meer uit zichzelf te halen.

De vestiging van de JvO in Den Haag, die ook de hoofdvestiging van de JvO in Nederland is, zal aanstaande zondag de finale houden met maar liefst 5 finalisten. Een ieder met zijn/haar eigen talent. Wat wordt dit spannend zeg!! De coaches zullen het moeilijk krijgen, maar desondanks zullen we er ook van genieten.

Bij deze willen wij jou uitnodigen om hierbij aanwezig te zijn. De entree is gratis en wij zullen ook nog eens voor een leuke en gezellige middag zorgen. Ben jij ook iemand die van dansen, zingen, rappen, een instrument bespelen, enz. houdt? Dan is deze dag helemaal voor jou!!

De competitie zal gehouden worden in het Zeeheldentheater in Den Haag. Gaan wij jou daar zien? Ja toch? Tot zondag dan!

Step up the Game – (Stedelijke Finale – Den Haag)
Zondag 19 november om 15u

Het Zeeheldentheater
In Den Haag aan de Trompstraat 342

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *