Zondag van de Reiniging

Wat komt er meestal in onze gedachten wanneer we denken aan reinheid? Dit woord wordt vaak gekoppeld aan zuiverheid en netheid.

Wat als er een Reiniging in u kan plaatsvinden?

Op dezelfde manier dat er reinheid bestaat, lijden er veel mensen aan onreinheid in hun leven, van wrok en onzekerheden tot aan ontrouw. Deze kenmerken hebben vaak een negatief effect op de persoonlijkheid en acties van een persoon. Evenals dit kunnen ze de mensen belemmeren om een hechte relatie met God te hebben.

Aanstaande zondag op 15 Oktober zal de Zondag van de Reiniging plaatsvinden. Op deze dag zult u de gelegenheid hebben om gereinigd te worden, zowel fysiek als geestelijk. Alles wat u tegenhield om uw doelen te bereiken, zal vernietigd worden. Maar het belangrijkste, uw hart en karakter zullen gereinigd worden van elke negativiteit die scheiding bracht tussen God en u, wat er voor zal zorgen dat u zich 100% aan Hem kunt overgeven.

Wanneer u dit zult doen zal uw leven niet meer hetzelfde zijn.

Kom naar deze unieke bijeenkomst als u gereinigd wilt worden van alles wat een negatieve stempel op u achtergelaten heeft en u met een frisse start wilt beginnen.

Deze bijeenkomst zal ook in het voordeel zijn van degenen die hun doelen in het leven willen behalen en hun relatie met God willen verbeteren.

“Hij zal zitten als iemand die zilver smelt en reinigt: Hij zal de Levieten reinigen en hen zuiveren als goud en zilver Dan zullen zij de HEERE een graanoffer brengen in gerechtigheid.” (Maleachi 3:3).

Zondag van de Reiniging
Zondag 15 Oktober om 10u

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle UKGR Centra in Nederland

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *