Post Image

LOGO

Ik werd misbruikt door mijn vader

Bij het bekijken van deze video kunt u de bitterheid zien van vrouwen die zich onder zoveel make-up en een mooie lach proberen te verbergen, als een poging om te bewijzen dat het huiselijk geweld waar ze aan hebben geleden hun vandaag de dag niet heeft beïnvloed. Het is triest om te zien dat er vrouwen zijn die verkiezen om te doen alsof ze het vergeten zijn en gewoonweg acteren. Ze handelen zo om niet te tonen wat er in feite in hun binnenste zit.

Het Rachab Project werd niet alleen voor vrouwen gecreëerd die door een vorm van huiselijk geweld heengaan, maar voor alle vrouwen die hier al door heen zijn gegaan en niet weten hoe ze de wonden die zijn achtergebleven kunnen laten helen. Getrouwde vrouwen die geen goede relatie op kunnen bouwen met hun echtgenoot. Jongedames die zich niet op hun gemak voelen bij andere vrouwen. Ze zijn mooi, maar ze vinden zichzelf lelijk. Ze zijn heel intelligent, maar voelen zich desondanks inferieur aan anderen.

Aanstaande zaterdag, op 24 november, één dag vóór de Internationale Dag tegen Huiselijk Geweld, zal het Rachab Project, dat ondersteund wordt door het UKGR Centrum, in Rotterdam een betoging houden genaamd “Breek de Stilte”. Na de betoging zal er een bespreking gehouden worden voor sociale en geestelijke hulp voor degenen die lijden aan huiselijk geweld.

Ik ben geen Rachab, maar ik strijd wel voor haar?
Neem aanstaande zaterdag met ons deel in Rotterdam, we zullen om 10u verzamelen bij de UKGR aan de Mauritsweg 49 voor de betoging. De bespreking zal om 15u zijn ook bij de Mauritsweg 49.

In geloof,

Cristiane Cardoso

Vind je dit leuk? Deel het:

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>