>
Bookmark to: Facebook Bookmark to: Twitter Bookmark to: Google Bookmark to: Myspace Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: Yahoo Bookmark to: StumbleUpon Bookmark to: Reddit Bookmark to: Digg

Ik haatte mijn moeder

DaanToen ik nog jong was, was ik erg opstandig. Ik wilde mijn eigen weg gaan en maakte vaak ruzie met mijn moeder. Ik wenste haar zelfs de dood.

Toen ik naar de middelbare school ging, ging ik vaak uit met vriendinnen.
Ik wilde wel een ander leven leiden, maar ik wist niet hoe. De haat tegenover mijn moeder was nog steeds in mijn binnenste en ik bracht nauwelijks tijd met haar door. Door mijn thuissituatie kreeg ik last van zelfmoordgedachtes.

Een vriendin van mij nodigde me uit om naar de JvO te gaan. In die tijd was er een evenement “Oost West Thuis Best”, ik leerde hier hoe ik mijn negatieve situatie kon veranderen in iets positiefs. Ik leerde dat de verandering bij mij begon, en zo begon de verandering in mijn leven.

Vandaag de dag heb ik geen zelfmoordgedachtes meer en heb ik een goede band met mijn moeder. We brengen nu veel tijd met elkaar door en we genieten van elkaars gezelschap. Ik heb geen haat meer tegenover haar en kan haar nu ook begrijpen. Vandaag de dag ben ik een ander persoon en echt gelukkig.

Daniela Cabral

Geef een reactie