>
Bookmark to: Facebook Bookmark to: Twitter Bookmark to: Google Bookmark to: Myspace Bookmark to: Del.icio.us Bookmark to: Yahoo Bookmark to: StumbleUpon Bookmark to: Reddit Bookmark to: Digg

JvO ConneXion

1397797_678761042158336_45609441_oDe JvO staat voor de Jonge kracht van Oranje. Wij zijn een organisatie gericht op jongeren. Daarom organiseren wij allerlei toffe activiteiten waarbij het mogelijk is voor de jongeren om plezier te hebben en zich te kunnen ontwikkelen.

Hierbij kan je denken aan voetbal toernooien, basketbal toernooien, talentenshows, uitjes noem het maar
op. Naast zulke activiteiten hebben wij ook iedere week meetings, omdat wij het ook belangrijk vinden dat jongeren met problemen geholpen worden. Natuurlijk ben je van harte welkom als je geen problemen hebt. Deze meetings zijn er om lol te hebben met elkaar, maar ook om elkaar te helpen en gelopen te worden door de begeleiders.

De JvO is ervan bewust dat veel jongeren problemen hebben die het gevolg zijn van verkeerde beslissingen uit onwetendheid. Daarom is het voor de JvO een belangrijk punt haar jongeren bewust te maken van het effect die de juiste en verkeerde keuzes hebben op het leven van de jongeren.
De JvO zorgt dus voor plezier, ontwikkeling en hulp.

Een JvO vestiging kan dichter in je buurt zijn dan je denkt, neem een kijkje voor de adressen en tijden.
En misschien tot ziens!

Geef een reactie