Een nieuw leven

elianawebMijn ouders zijn al leden van het UKGR Centrum voordat ik geboren was. Ik ben dus eigenlijk “in de kerk geboren”, maar dit bepaalde niet wie ik was. Ondanks dat ik opgroeide in een positieve omgeving en veel mensen om mij heen had, voelde ik mij alsnog leeg en heel eenzaam. Ik zocht vrede en plezier in vrienden en muziek, maar er was niets dat deze leegte kon vervullen. Ik begon zelfs dingen te doen waarvan ik wist dat die verkeerd waren, maar ik wilde van alles doen om wat blijdschap te voelen.

Ik sprak niet over hoe ik me voelde en het feit dat ik soms zelfs van de eenzaamheid moest huilen. Ik deed alsof alles goed met mij ging.

Ik werd zowel op school als thuis opstandig en omdat ik vaak problemen had op school veroorzaakte dit ook wrijving thuis. De situatie werd zo erg dat ik van school werd gestuurd en op mijn nieuwe school een niveau moest zakken. Bovendien gaf ik anderen de schuld van mijn problemen en zocht ik de fout nooit bij mezelf.

Er kwam een keerpunt toen ik besefte dat ik niet zo verder kon. Terwijl dit alles zich speelde, bezocht ik nog steeds het UKGR Centrum. Maar toen ik de beslissing nam om te veranderen kwamen de boodschappen en lessen steeds sterker over dan voorheen en ik voelde me ook vaker aangesproken. Ik begon echt gehoor te geven aan wat er werd gezegd. Zo begon ik stap voor stap veranderingen in mijn leven te zien. Ik begon in te zien dat de fout niet altijd bij de ander lag, maar dat ik verantwoordelijkheid moest nemen voor mijn fouten. Ik begon mijzelf te analyseren en te corrigeren. Op het moment dat ik begon te veranderen, begon mijn thuissituatie en mijn schoolresultaten naar voren te gaan

Ik heb gebedskettingen voor de bevrijding gevolgd en het was niet makkelijk om mezelf te veranderen, maar door gebruik te maken van het geloof en de adviezen die ik in het UKGR Centrum kreeg, heb ik deze verandering kunnen bereiken.

Ik heb nu ware vrede, voel me niet meer eenzaam en hoef niet meer te doen alsof. Ik volg nu een opleiding op het juiste niveau en ik voel me thuis in mijn huis. Ik heb een nieuw leven.

Eliana do Rosario