Een sterke persoon!

angelosilieAl op mijn 16e was ik iemand die met veel problemen rondliep. Verkeerde beslissingen die ik in het verleden genomen had stalen mijn vrede. Ik was iemand die zich veel bezighield met vrouwen, drank en drugs, tevens was ik ook verslaafd aan sigaretten. Ik hield me ook bezig met criminaliteit en deed dit alles om stoer over te komen. De werkelijkheid was echter dat ik diep van binnen wist dat ik me anders voordeed, dan ik in feite was. De mensen om mij heen dachten dat ik sterk was en dat alles goed met me ging, maar in feite was ik iemand die met heel veel twijfels en onzekerheden zat. Ondanks dit alles bleef ik doorgaan en de schijn ophouden. Ik had gewoonweg de kracht er niet voor om te stoppen. Mijn oplossing voor de innerlijke onrust was veel drinken en elke dag blowen. Ik was misschien maar zo’n 10 minuten per dag nuchter.

Na een tijdje begon ik echter in te zien dat de manier waarop ik mijn leven aan het leiden was, mij niets zou doen bereiken in het leven. Door een uitnodigen van de moeder van mijn vriendin die naar het UKGR Centrum ging in Curacao, maar op dat moment op vakantie hier in Nederland was, leerde ik de UKGR kennen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik, toen ik daar voor het eerst kwam, niet gefocused was in wat daar gezegd werd, ik luisterde maar half. Desondanks trok iets aan die plaats mijn aandacht. Ik werd nieuwsgierig naar wat dat was en dat deed mij terugkeren.

Ik begon mezelf open te stellen en daadwerkelijk te luisteren naar wat er in feite nou werd overgebracht. Ik zag in wat voor foute keuzes ik in mijn leven maakte. Keuzes die ervoor zorgden dat mijn leven niet naar voren ging. En ik ontdekte wat voor stappen ik diende te ondernemen om een ander leven te bereiken. Deelnemen aan de gebedskettingen en de Intellimen bijeenkomsten hebben mij veel geholpen.

Voorheen was ik “sterk” van buiten, maar onzeker van binnen. Nu weet ik wat ik wil bereiken in het leven en weet ik dat mijn doelen ook mogelijk voor mij zijn. Vandaag kan ik zeggen dat ik werkelijk een sterke persoon ben!

Angelo Silié