Ik ben weer mezelf!

ElliotAduOp een jonge leeftijd kwam ik al met mijn moeder naar het UKGR Centrum. In het begin was het vooral mijn moeder die me aanspoorde om naar de kerk te gaan en met de tijd begon ik uit eigen wil te komen, ik begon het ook leuker te vinden om daar te zijn.

Mijn leven veranderde drastisch toen mijn moeder plotseling heel erg ziek werd en onverwacht kwam te overlijden. Dit zorgde ervoor dat ik erg depressief en onzeker werd, ik zag het nut van het leven niet meer in. De energieke en positieve Elliot die ik was, werd een heel somber en verlegen persoon.

In de periode dat deze situatie plaatsvond had ik afstand genomen van de UKGR, omdat ik merkte dat het plotselinge overlijden van mijn moeder, ervoor zorgde dat ik een doelloos persoon werd.
Ik begon mijzelf van alles en iedereen af te zonderen. Als ik bijvoorbeeld thuis was, bleef ik alleen in mijn kamer zitten. Op school hield ik een masker op en deed ik alsof ik gelukkig was, terwijl dit niet mijn realiteit was.

Door een goede vriendin besloot ik weer terug te keren naar het UKGR Centrum en mijn situatie bij God neer te leggen. Ik besloot om een gebedsketting van bevrijding op de vrijdag te volgen en de hoofddienst op de zondag.
Tijdens deze diensten leerde ik hoe ik de depressie kon overwinnen en hoe ik het verdriet los kon laten.
Verder ging ik ook naar de jongerengroep toe en door alle leuke activiteiten en nieuwe vrienden die ik leerde kennen merkte ik dat mijn onzekerheid afnam. Naarmate de tijd vorderde merkte in aan mijzelf dat ik meer zelfvertrouwen kreeg en dat de depressie op een gegeven moment verdwenen was.

Vandaag de dag ben ik helemaal verlost van de depressie, heb ik doelen in het leven en ben ik er zeker van dat ik mijn doelen ook zal behalen! De leegte die ik had, vanwege de dood van mijn moeder, is vervuld door de liefde van God

Elliot Adu