Ik had geen jeugd

Get_Website_TiffannyGranvielVanwege de geestelijke problemen waar mijn moeder aan leed, hielp ik haar op jonge leeftijd al in het huishouden. Op den duur leed mijn jeugd hieronder, omdat ik geen tijd had om dezelfde dingen te doen die mijn leeftijdsgenoten deden.

Door de uitnodiging van een familielid in te gaan besloot ik om het UKGR Centrum te bezoeken waar ik met mijn moeder deelnam aan de genezingsdiensten. Na een korte tijd begon ik veranderingen in het leven van mijn moeder te zien en tot de dag van vandaag is zij een ander persoon.

Nadat de situatie met mijn moeder werd opgelost had ik echter nog steeds niet de rust en vrede gevonden waar ik naar zocht. Hierdoor probeerde ik afleiding in mijn werk te zoeken, wat niet hielp.

Uiteindelijk besloot ik om de adviezen die in het UKGR Centrum werden gegeven op te volgen. Ik volgde de gebedskettingen voor de bevrijding, nam op de zondagen deel aan de bijeenkomsten in de ochtend en nam ook deel aan voorstellen van geloof.

Vandaag de dag ben ik een totaal ander persoon. Ik heb de vrede waar ik zo lang naar zocht, rust, kracht en weet nu hoe ik met problemen om dien te gaan.

Tiffanny Granviel