Niet op eigen kracht

LydiaMijnals_WebVan jongs af aan kreeg ik negatieve gedachtes over mijzelf en was ik altijd angstig. Na verloop van tijd durfde ik ook niet meer te slapen en bleef ik wakker tot de volgende dag, dit werd steeds erger. 6 maanden lang ging dit door. Hierdoor kon ik niet goed functioneren. De mensen om mij heen zagen ook aan mij dat er iets niet goed ging.

Ik probeerde wel iets te doen om het probleem op te lossen, ik ben naar de dokter geweest die mij daarna medicijnen gaf, maar die sloegen bij mij niet aan. Mijn situatie werd juist erger. Ik zocht mijn oplossing ook in occulte rituelen volgen. Maar ook dit zorgde ervoor dat de problemen erger terugkwamen. Alles in mijn leven zette ik stop omdat ik niet meer inzag waarom ik moest doorgaan met mijn leven. Op den duur kwam het tot een punt dat ik er elke avond voor zorgde dat ik dronken was, in de hoop dat ik op deze manier beter zou slapen. Dit hielp echter ook niet.

Als ik wel, een beetje, had geslapen werd ik altijd wakker werd met het gevoel dat ik niet genoeg geslapen had. Ik had alles geprobeerd behalve hulp zoeken bij een kerk. En zo besloot ik naar het UKGR Centrum te komen.

Op een dinsdagavond kwam ik voor het eerst naar het UKGR Centrum. De pastor die daar was deed een simpel gebed voor mij en ik voelde me daarna gelijk vrij, alsof er een last van mijn schouders afviel. Diezelfde avond heb ik na 6 maanden zonder alcohol kunnen slapen. Ik begon steeds vaker naar het UKGR Centrum te komen, omdat ik niet meer wilde kwijtraken wat ik hier ontving.

Er werd mij geadviseerd om de gebedsketting op dinsdag en vrijdag te volgen en met de tijd zag ik de veranderingen in mijn leven.

Vandaag de dag heb ik geen angsten, hartklachten en slaapproblemen meer. Ik slaap goed, ik heb de rust in mijn binnenste, mijn leven is stabiel en ik kan nu zelfs weer werken.

Lydia Mijnals