Waar gaat dit evenement over?

Wanneer men te maken krijgt met een probleem of een situatie in het leven die telkens voorkomt, dan zegt men dat het “hetzelfde oude liedje” is, oftewel, iets dat de persoon al gewend is om mee te maken.

Maar in feite is het niet normaal om altijd een leven te leiden dat gepaard gaat met dezelfde problemen in dezelfde gebieden of telkens andere problemen mee te maken. Het is niet normaal dat je gewend raakt aan een problematisch, gefrustreerd en moeizaam leven.

Een 100% Nieuw Leven.

Daarom zullen wij van het UKGR Evangelisch Centrum op Donderdag 29 Juni om 19:30u, in Lelystad , het Nieuw Leven Evenement houden om te tonen wat men kan doen om een nieuw leven te bereiken. Het doel is niet om een verandering te zien in één gebied van jouw leven, maar in alle gebieden.

Kom en ontdek hoe de kracht van het geloof jou kan helpen om jouw leven te veranderen. Dit alles is ook mogelijk voor u. Neem deze gelegenheid en geloof dat wat voor hen mogelijk was, ook mogelijk kan worden voor u. U bent degene die beslist om een 100% Nieuw Leven te veroveren.

Waar zal het eerst volgende evenement gehouden worden?

  
Copyright © 2017 UKGR EVANGELISCH CENTRUM - UKGR.NL