Overwin uw problemen

Wie heeft geen problemen?

Alle mensen, zowel de groten als de kleinen, armen als de rijken, invloedrijken als degenen die onbelangrijk zijn, hebben problemen.

Als u echter weet wat te doen om ze op te lossen, dan is de situatie niet zo slecht. Het is een slechte situatie wanneer u niet weet wat te doen…

Dit is de realiteit van veel mensen geweest. Ze willen gelukkig zijn, maar ze weten niet wat ze moeten doen om dit geluk te bereiken. En, ondanks het feit dat zij het geloof in God belijden, hebben ze Hem niet als de prioriteit in hun levens.

God kent onze behoeftes en wat wij dienen te doen om ze te vervuld. Zijn beloftes zijn echter niet voor iedereen. Ze zijn alleen voor degenen die geloven. En wie zijn degenen die geloven? Zou geloven betekenen om in Zijn bestaan te geloven? Natuurlijk niet. Geloven betekent om zich over te geven, bereid te zijn om alles te doen en welk offer dan ook te maken om Hem te behagen.

Als u dat doet, wie u ook mag zijn, dan zal Hij u tegemoet komen en uw leven veranderen. Dan zult u alles kunnen vragen wat u wilt en het zal u gegeven worden.

De Here Jezus zei: “Indien gij in Mij blijft en mijn woorden in u blijven, vraagt wat gij maar wilt, en het zal u geworden” (Johannes 15:7).

Zet de eerste stap, door dichter bij God te komen, op deze zondag om 10u. U zult de leiding van de Heilige Geest ontvangen, om de juiste beslissingen te nemen. De strijden die u hebt meegemaakt kunnen opgelost worden, en wie weet, is de oplossing dichterbij dan u denkt.

Denk hierover na.

Bisschop Rui Silva

Volg mij op twitter: @BpRuiSilva

Bezoek ook mijn blog op: http://bpruisilva.blogspot.nl

Laat hier uw reactie achter.

Of vul het onderstaande formulier in.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden gemarkeerd met *

6 reacties

Mw. Daal Beantwoorden 4 maart 2012 om 22:15

De oplossing voor al onze problemen komt door de leiding van de Heilige Geest.
Zonder Hem is het zelfbedrog, tijdverlies en vertraging van alle beloftes die Hij heeft voor ons.

Sharmila Sitaram-Kolhoe Beantwoorden 8 maart 2012 om 20:22

Ontvang de begeleiding van God (Zijn Heilige Geest) door hem te zoeken op de eerste plaats. Neem een actie van geloof en begin je problemen aan te pakken, terwijl u niks doet gebeurd er niets. Laat God op de eerste plaats zijn in je leven, gehoorzaam Hem, blijf dicht bij Hem en Hij zal zijn deel doen.

oety noventa Beantwoorden 10 maart 2012 om 12:31

Overwin uw problemen

problemen zijn iets dat iedereen heeft.maar alleen moet je weten hoe je ze moet overwinnen
soms zijn de problemen groot en soms zijn de problemen klein
zet je leven 100% in de handen van God ,dan kan je zien dat God groter is dan je problemen en
stap voor stap zal je alles overwinnen.

Lenny 10 maart 2012 Beantwoorden 10 maart 2012 om 23:46

Voor God is alles mogelijk. Het enige wat u dient te doen, is hem op de eerste plaats in je leven te zetten en geloven. Gaat de problemen nooit uit de weg, gaat de strijd aan met God.

Kiran Jahani Beantwoorden 12 maart 2012 om 21:05

iedreen wilt gelukkig zijn maar dan gaat niet zonder de strijd aan te gaan, daarom moeten wij die eerste stap zetten omm de Heilige Geest te ontvangen.

Lydia Mijnals Beantwoorden 27 maart 2012 om 23:01

Als u blijf geloven, blijft strijden samen met Koning Jezus, zult u al uw problemen overwinnen!!!!