Meer nieuws

Die avond zag ik de dood…

Nieuws |

unnamedDie avond zag ik de dood om mij heen cirkelen

Nadat zij uit een coma ontwaakte vertelt het model Andressa Urach hoe het was om tussen leven en dood te balanceren.

“Ik wist dat ik mijn lichaam had verlaten en gestorven was. Ik kwam bij een lege plaats terecht, net alsof het een woestijn was, het was compleet stil. Daar kwam ik erachter dat God bestond. Ik kon Zijn aanwezigheid voelen. Ik wist dat ik voor veroordeling stond. Mijn leven ging als een film voorbij. Ik voelde me beschaamd en wist dat ik niet waardig was om de hemel in te gaan. Ik vroeg om vergeving en smeekte voor nog een kans, ik beloofde om mijzelf te corrigeren.”

De bovenstaande uitspraak werd gedaan door het model Andressa Urach aan het Britse Daily Mail tabloid, nadat zij onlangs een trauma had overleefd, dat het gevolg was van mislukte cosmetische ingrepen.

Op 27 jarige leeftijd ging Andressa op 29 november naar het Conceição Ziekenhuis, in Porto Algre (Brazilië), nadat zij hevige pijnen in haar benen voelde. Nadat zij werd opgenomen verergerde haar situatie. Er werd geconstateerd dat zij een infectie had opgelopen vanwege de toepassing van hydrogel en polymethylmethacrylaat (PMMA, afkorting). Dit werd gebruikt om haar lichaamsdelen voller te doen lijken.

Screen Shot 2015-02-04 at 13.11.56Het model bleef 3 dagen in een coma. Toen kreeg zij deze bovennatuurlijke ervaring. “Ik riep tot God en vroeg Hem om een tweede kans. Ik vroeg om vergeving en vroeg Hem om weer terug te sturen tot het leven, omwille van mijn zoon. Toen ontwaakte ik weer in het ziekenhuisbed. Maar dat was nog niet het einde. Die avond zag ik iets verschrikkelijk engs, aanwezigheden van de geesten van de dood die mij omcirkelden. Zij zagen er als donkere wolken uit, maar in de vorm van geesten en ik hoorde geschreeuw. Één van die wolken was donkerder dan de anderen en ik wist dat het de dood was die voor mijn ziel kwam. Ik herinner me dat ik in paniek raakte en schreeuwde voor mijn moeder, ik schreeuwde voor hulp, omdat ik zou sterven”, vertelt ze.

Ondanks dit alles weet Andressa dat zij een wonder heeft meegemaakt in haar leven: “Op een dag was ik alleen en mijn moeder was naar de kerk gegaan (het UKGR Centrum). Ik herinner me iets wat de pastor had gezegd, hij zei dat ik mijn genezing kon claimen als ik echt in de Here Jezus geloofde. Dus ik bad tot God en ik vertelde Hem dat ik in 7 dagen beter wilde zijn. En ik begon daadwerkelijk te herstellen, tot de verbazing van de dokters. Precies 7 dagen daarna werd ik uit het ziekenhuis ontslagen en keerde ik terug naar huis.”

Het model voegde toe dat zij nu bezig is om door deze moeilijke periode heen te komen. “Ik zal deze ervaring nooit vergeten. Oog in oog staan met de dood heeft me doen inzien dat niets er meer toe doet. Alles waar ik voor streed: mijn schoonheid, mijn kleren, mijn tassen, mijn auto, alles blijft achter. Op dat moment zag ik in dat ik niets was en dat wij alleen op deze aarde zijn om onze zielen te redden.”

Weet u waar uw ziel heen zal gaan?

Helaas krijgen niet alle mensen een tweede kans wanneer zij de dood ontmoeten, zoals Andressa verklaart dat zij die kreeg. De dood is onvoorspelbaar en allen zijn eraan onderworpen ongeacht leeftijd, sociale klasse of etniciteit. Het is iets onvermijdelijks, maar niet iedereen is er klaar voor.

En wat is er nodig om er klaar voor te zijn? De Here Jezus als Heer en Redder erkennen en uw leven te leiden door midden van Zijn geboden die in de Bijbel beschreven staan en door middel van de leiding van de Heilige Geest.

Wacht niet op een tweede kans. Riskeer het niet om de dood te confronteren. Zeg niet dat het nog te vroeg is om uw leven aan God te geven. Dit kan uw laatste kans zijn geweest om uw ziel te redden. Denk daar over na!

Als u uw Behoudenis wilt bereiken, ga dan naar het dichtstbijzijnde UKGR Centrum bij u in de buurt. Ga naar ukgr.nl/adressen voor alle vestigingen.

Tags:

Laat hier uw reactie achter.

Of vul het onderstaande formulier in.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden gemarkeerd met *

1 reactie

Elaine Garmes-Clemencia Beantwoorden 5 februari 2015 om 08:31

God is goed, zo zie je dat God Onze Vader In De Hemel, Heilige Geest bestaat echt, God heeft Andreassa gered, en weer tot leven laten komen, door haar sterke geloof, Zonder God waren, of zijn wij niets, en wij Danken God elke dag voor wat hij in onze Leven betekend, God laat de Engelen over Andressa en haar gezin, Fam en ieder persoon die op zoek zijn naar uw Woord vrij om ze te waken over het Kwade, Vader God, Heere Jesus Laat uw Zegen komen over ieder persoon, Amen, Wij Danken U God voor Alles In Jesus Naam Amen