unnamed-1Bisschop,
Een 30 jarige meneer kwam vandaag voor de eerste keer naar de UKGR.
2 wekenlang was hij onze radio- en TV-programma’s aan het volgen en bovendien nam hij ook deel aan de Vasten van Daniël!
Wat opmerkelijk is, is dat hij een ware hekel had aan het UKGR Centrum en dagenlang streed hij om niet te komen. Uiteindelijk bad hij tot God en vroeg Hem om hem te tonen of bisschop Macedo nou echt een slechte man was of dat hij echt de mensen wilde helpen.
Nu gebeurde het dat hij, gedurende een paar dagen, zijn tv aanzette bij de programmering van een ander kerkgenootschap, maar op de radio bleef hij naar onze programma’s luisteren. 3 achtereenvolgende keren bleef de TV uit zichzelf uitgaan tijdens de programmering van de andere kerk, zo bleef hij dus alleen naar de radioprogramma’s van de UKGR luisteren.
Op dat moment sprak u in uw uitzending over vergeving en dat het niet uitmaakte wat hij had gedaan, omdat God hem wilde vergeven!
Resultaat: hij stopte om naar het spiritisten centrum te gaan, verbrandde alles wat hij vandaar had en kwam afgelopen woensdag, de laatste dag van de VASTEN VAN DANIËL, naar de kerk en was totaal verwonderd!!!
Met dank aan:Pastor Carlos Alberto