Post Image

LOGO

Te veel tabletten

Op een dag voelde ik mij niet goed en omdat het een tijdje duurde, besloot ik om toch een bezoek aan de doktor te brengen. Mijn bloed werkt afgenomen en daaruit bleek dat mijn schildklier niet goed functioneerde. Ik werd door verwezen naar de internist en daar kreeg ik te horen dat ik tabletten moest slikken om mijn schildklier te helpen functioneren.

Ik moest meer dan zes tabletten per dag innemen. De diagnose was dat ik ongeneeslijk ziek
was en dat ik die tabletten zou moeten blijven innemen. Dit was een situatie die ik niet wilde accepteren en ik dacht: “dit kan niet!” Ik werd boos en binnen in mij ontstond er een opstand.
In de UKGR had ik geleerd hoe ik mijn geloof diende te gebruiken om mijn problemen en moeilijke situaties in het leven te overwinnen. Ik nam de beslissing om de gebesdketting voor mijn genezing te volgen op dinsdag. Ik streed, gebruikte mijn geloof, volharde en gaf niet op, totdat ik mijn genezing had bereikt.

De oplossing voor mijn situatie gebeurden niet in één dag. Gedurende één jaar volhardde ik in mijn gebedskettingen. Bij elke controle zagen de artsen positieve veranderingen in mijn schildklier. In de UKGR werd mij altijd geleerd dat ik altijd het advies van de dokters diende op te volgen en zodoende bleef ik mijn medicatie innemen. Gedurende deze strijd van één jaar, waren er vaak moeilijke momenten, maar opgeven en de situatie accepteren was geen optie voor mij, dus ik zette door.

Na een jaar van medicatie en het geloof te gebruiken zei de dokter tegen mij dat ik geen tabletten meer hoefde in te nemen. Hoewel mijn situatie als ongeneeslijk werd beschouwd is mijn schildklier nu helemaal normaal en in plaats van zes, slik ik nu nul tabletten. God heeft mijn geloof geëerd.

JOYCE NOORDEN

Vind je dit leuk? Deel het:

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>