Godllywood

Leer de groepen kennen:

De Godllywood ontstond uit een opstand tegen de verkeerde normen en waarden die onze samenleving, door middel van Hollywood, heeft geleerd.

In dit werk is ons belangrijkste doel om vrouwen te begeleiden om een voorbeeld als moeder, dochter, echtgenote, vriendin of professional te worden. Ze zullen principes en eigenschappen ontwikkelen die de afgelopen jaren verloren zijn gegaan.

Door middel van een werk dat gepersonaliseerd en gepast is per leeftijd, ontvangen de leden van de groep geestelijke en motiverende steun, met een Sister die hun ontwikkeling van dichtbij vergezelt. De Sister oriënteert en assisteert hen in alles wat nodig is en begeleidt hen altijd door het Woord van God en het christelijke geloof.

De Godllywood is samengesteld door leden van de UKGR die actief zijn in een groep van de kerk (Evangelisatie, Jongerengroep, UBS, Helpers) en ernaar verlangen om meer voor God te ontwikkelen. Deze vrouwen ontvangen taken gebaseerd op hun desbetreffende groep. Daarnaast ontvangen ze ook persoonlijke taken om aan hun individuele behoeften te voldoen.

Maandelijks brengt de groep haar leden bij elkaar voor het “Godllywood Moment”, waarbij elke groep een praktische oriëntatie ontvangt van hoe zij de leringen in het dagelijkse leven toe kunnen passen.

Voor een afspraak voor de inschrijving kunt u persoonlijk of telefonisch contact met ons opnemen:

DEN HAAG (Hoofdkerk)
Fruitweg 4
2525KH Den Haag
070-3888442
(op kantooruren van 9u-17u – Dayenne Granviel)