Corona Maatregelen

Vanwege de versoepelingen van de huidige maatregelen d.d. 26 juni 2021 gaan we in de kerken de maximaal toegestane personen in de ruimtes hanteren. Er wordt natuurlijk te allen tijde rekening gehouden met de 1.5 meter afstand!

De hoofddienst op zondag zal over drie tijdstippen worden verspreid, namelijk 08:00u, 10:00u en 12:00u. Deze tijdstippen verschillen per vestiging! Daarom adviseren wij u om contact op te nemen met uw lokale pastor om de tijdstippen te bevestigen en tevens om te reserveren.

Daarnaast blijven onderstaande voorzorgsmaatregelen in alle kerken nog steeds van kracht:

• Bij de ingang van de kerk de handen met alcoholgel reinigen.

• Geen handen schudden en omhels elkaar niet.

• Geen handoplegging tijdens de diensten.

• Bij verkoudheidsklachten zoals neusverkoudheid, loopneus, griep, keelpijn, lichte hoest of koorts (verhoging tot 38 graden Celsius), wordt u verzocht om thuis te blijven.

Het UKGR Evangelisch Centrum houdt zich aan de regels die door het kabinet werden vastgesteld. Daarom wordt u vriendelijk verzocht om zich te allen tijde aan de maatregelen te houden. Dit doen we zowel voor uw eigen bescherming als van de anderen.

Mondkapje:

Tijdens uw bezoek wordt u geadviseerd om een mondkapje te dragen. Tijdens de dienst (zittend) hoeft u geen mondkapje te dragen, maar wel als u zich moet verplaatsen.

Het UKGR Evangelisch Centrum bedankt u voor uw begrip en medewerking.