De grootste verbreking van de vloeken

Gebaseerd op het volgende bijbelvers houden wij in het UKGR HulpCentrum een speciaal voorstel van geloof. Het Woord van God zegt:

“Het leven en de dood stel Ik u voor, de zegen en de vloek; kies dan het leven…” (Deuteronomium 30:19)

In de Bijbel worden er twee bergen genoemd die te maken hebben met de zegen en de vloek. Berg Gerizim (de zegen) en Berg Ebal (de vloek). Op aarde hebben wij de vrije wil om te kiezen wat wij willen. Echter, God adviseert ons om te kiezen voor het leven, in dit geval voor de zegen.

Misschien heeft u tot nu toe alleen maar de resultaten van de vloek in uw leven ervaren, zoals: problemen in de familie, verslavingen, financiële problemen, mentale klachten, (chronische) ziekten, eenzaamheid, innerlijke leegte of andere negatieve dingen.

Wilt u deze negatieve banden verbreken en vanaf nu voor het leven te kiezen? Neem dan deel aan dit speciale voorstel. De Bijbel zegt:

“…Dan zult gij de zegen uitspreken op de berg Gerizim en de vloek op de berg Ebal.” (Deuteronomium 11:29)

De zegen werd uitgesproken op Berg Gerizim en op dezelfde wijze zullen pastors en bisschoppen van het UKGR HulpCentrum, de zegens voor u en uw familie op Berg Gerizim uitspreken.

U hoeft niet langer gebukt te gaan onder de problemen. Kies voor het leven en wordt vrij! Ontvang de zegen en het leven dat God Zelf in Zijn Woord beloofd.

Tijdens alle diensten in het UKGR HulpCentrum zullen we meer over dit onderwerp praten. Mis deze gelegenheid niet om alle vloeken in u leven te veranderen naar zegens.