Een positieve toekomst

Een positieve toekomst

Ik groeide op te midden van huiselijk geweld. Ik zag altijd hoe mijn moeder mishandeld werd door mijn vader. Hierdoor groeide ik op en werd ik een gesloten persoon. Helaas ging mijn leven alleen maar bergafwaarts. Nadat ik mijn diploma had en een vast contract bij mijn toenmalige baan ontving, kreeg ik na een half jaar een burn-out, waardoor ik niet meer zo goed kon functioneren. Ik was helemaal in de war. Daarnaast had ik ook nog eens problemen met mijn vader en besloot om bij mijn moeder te gaan wonen. De mishandeling van mijn moeder leek wel op mij over te gaan, want ook ik kwam in meerdere slechte relaties terecht waarin ik zelf ook mishandeld werd. Mijn gezondheid ging erg achteruit, ik kon niet slapen, had veel nachtmerries en kreeg veel flashbacks uit het verleden, wegens de mishandelingen thuis.

Door dit alles verloor ik compleet de controle over mijn leven en kwam tot de conclusie dat een goede toekomst er niet meer in zat voor mij.

Ik kende het UKGR Centrum al van kleins af, maar ik vond het toentertijd niet zo interessant. Maar na een paar jaar nodigde mijn moeder me weer uit om naar het UKGR Centrum te komen, ze zag hoe mijn leven was geworden en wist dat ik de hulp die daar geboden werd nodig had. Vanaf het moment dat ik de bijeenkomsten serieus nam en begon te doen wat daar geleerd werd begon ik een grote verandering in mijn leven te bemerken. Eén van de eerste tekenen daarvan was dat ik weer goed kon slapen. Ik begon gebedsketting te volgen op dinsdag, vrijdag en zondag. Stap voor stap begon ik mijn leven weer opgebouwd te zien worden, stap voor stap.

Mijn leven vandaag de dag is heel goed. Ik heb mijn eigen huis, heb rust, kan goed slapen en ben gelukkig getrouwd. Ik heb nu echt vrede in mijn leven.

Marlen Lima André