Hoe ondraaglijke situaties te overwinnen

Ik ging als een trots persoon door het leven. Iemand die het allemaal wel beter wist. Echter, door de jaren heen merkte ik dat het tegendeel bewezen werd en ik mezelf steeds eenzamer voelde. Ik had mezelf aangeleerd om passief en onverschillig door het leven te gaan, om teleurstellingen te voorkomen.

Dit zorgde ervoor dat ik mij van binnen steeds meer van mijn omgeving isoleerde, wat allerlei problemen met zich meebracht.
Een gebroken relatie met de moeder van mijn kinderen was hiervan het gevolg. Ik bleef leeg en gebroken achter.

Sandra, een collega van het werk, had mij uitgenodigd voor een speciaal evenement in het UKGR Centrum, de eerste dag dat ik daar was, werd ik meteen aangeraakt door de sterke manier waarop de boodschap werd overgebracht.
Ik ontving kracht om positief in het leven te staan en uit het verdriet te komen. Gedurende deze periode leerden Sandra en ik elkaar beter kennen, en groeiden we naar elkaar toe.

Samen volgden wij op donderdag de bijeenkomsten van de School van Liefde om te investeren in ons liefdesleven en te leren wat de juiste tools waren om elkaar te helpen en lief te hebben.

Ons huwelijk werd uiteindelijk een feit. De weg ernaartoe was niet gemakkelijk, maar door met elkaar te blijven communiceren en te volharden, hebben wij de blokkades kunnen overwinnen. Uiteraard is het een reis, waarin we nog vele uitdagingen zullen tegenkomen. Echter, wij zien dit niet meer als blokkades, maar uitdagingen en kansen om ons nog sterker te maken!

Verwante artikelen

2023-01-23T19:00:23+02:00
Deze site maakt gebruik van cookies. Door de site te bekijken, stemt u in met het gebruik ervan. Accepteren