Velen leiden een leven zonder kleur. Een leven dat heel grijs en grauw is vol pijn, verdriet, angst, verslaving, paniek, trauma’s, wrok en depressie. Om deze en andere problemen te helpen overwinnen, zullen wij, van het UKGR Centrum, een speciale bijeenkomst houden genaamd “Het Leven in Kleur”

Beantwoord de volgende vraag voor uzelf:   

Wat zorgde ervoor dat u uw leven als grijs en grauw begon te zien?

– Relationele problemen

– Constante ontmoediging

– Innerlijke leegte

– Misbruik

– Verlies van een geliefde

– Nare jeugd

– Schuldgevoelens

– Mislukking

– Verlies van een baan

– Rusteloosheid

Dit evenement is bestemd om mensen te helpen die zich, door een depressie, beladen en bezwaard voelen in hun hart en verstand. Degenen die de glans van het leven hebben verloren en het leven als grijs en grauw beschouwen, misschien zelfs tot het punt dat zij het nut van het leven niet meer inzien. Kunt u zich hierin herkennen dan is dit evenement voor u bestemd

Elke zondag om 15u zal er, in het UKGR Evangelisch Centrum, een speciale bijeenkomst zijn om mensen te helpen de kleur in het leven weer het hervinden.

 

Lees het verhaal van Ramona die de depressie overwon

Ik zag het leven heel grijs en grauw in. Vanwege gebeurtenissen in mijn verleden werd ik depressief. Hierdoor blowde en dronk ik, ook was ik heel opvliegend. Ik begon mijzelf te snijden en dacht zelfs aan zelfmoord. Ik wilde vrij zijn in mijn binnenste, maar ik geloofde niet dat ik als persoon kon veranderen.

Toen ik me geen raad meer wist, besloot ik om de adviezen die ik in de UKGR kreeg op te volgen. Dat gaf mij beetje bij beetje kracht. Vandaag de dag heb ik mijn depressie overwonnen. Ik kan zeggen dat ik gelukkig ben in het leven en gelukkig met mezelf.

Ramona Hernandez is één van de velen die werd ondersteund door de Ukgr. U kunt ook deze persoon zijn. Neem elke zondag om 15u deel aan dit speciale evenement.

Elke zondag om 15u
in Den Haag aan de Fruitweg 4

en in alle vestigingen van het UKGR Evangelisch Centrum
(Klik hier voor alle adressen)