Jeugdtrauma overwonnen

Jeugdtrauma overwonnen

Toen ik nog maar 7 jaar oud was, werd ik misbruikt en sinds deze traumatische ervaring begon ik verschillende problemen in mijn leven te ervaren. Ik groeide namelijk op zonder rust en mijn gehele leven bleef deze ervaring mij achtervolgen.

Ik kreeg een minderwaardigheidscomplex en kon ’s nachts moeilijk slapen. Daarnaast begon ik ook heftige hoofdpijnen te krijgen die onverdraaglijk werden. Ik zag het leven niet meer zitten en begon aan de dood te denken.

Toen ik hoorde over de positieve kracht die al vele levens veranderd had, besloot ik na wat wikken en wegen het ook een kans te geven. Ik volgde op wat ik hoorde en het eerste wat ik ervoer was dat ik weer kon slapen. Zo loste ik stap voor stap ook de andere problemen in mijn leven op.

Tijdens een speciaal evenement voor vrouwen die ik bijwoonde, leerde ik hoe ik de traumatische gebeurtenis uit mijn jeugd kon verwerken en loslaten. Dit is mij inmiddels ook gelukt.
Na ruim 40 jaar heb ik het los kunnen laten en de dader zelfs kunnen vergeven.

Nu ben ik een compleet ander persoon. Door de Positieve Energie kan ik eindelijk zeggen dat ik rust heb binnenin mij en dit toon ik ook naar de buitenwereld. Ik ben nu zelfs getrouwd en geniet van het leven.

Sherida Macintosh