Nu zijn we gelukkig getrouwd

Nu zijn we gelukkig getrouwd

Op mijn 16e was ik iemand die al met veel problemen rondliep. Negatieve invloeden zorgden ervoor dat ik verkeerde beslissingen nam, dit nam mijn vrede weg. Dit nam met de jaren toe. Ondanks dat ik een relatie had hield ik me bezig met andere vrouwen. Drank, drugs en sigaretten gebruikte ik met regelmaat en daarnaast raakte ik ook betrokken bij criminele activiteiten. Dit alles deed ik om stoer over te komen, maar dit kwam mijn eigen welzijn en mijn relatie niet ten goede.

Er was veel negativiteit achter gesloten deuren. Men dacht dat ons leven goed was, maar hadden geen idee van wat er echt aan de hand was. Ik was ontrouw en kon door mijn eigen innerlijke problemen niet voor mijn vriendin zorgen.

Na jaren van ruzie en verdriet ontdekten we de kracht van de positieve energie. Zo begon ik te leren hoe ik écht van mijn vriendin kon houden, niet alleen met woorden, maar met acties! Ik begon voor haar te zorgen zoals ik dat voorheen niet deed. Voorheen verwaarloosde ik haar. De slechte gewoontes en handelingen maakten plaats voor de goede dingen. Niet alleen ik, maar ook Kimberly leerde elke dag en we besloten om te trouwen. We openden ons eigen bedrijf, kochten onze auto en kunnen genieten samen. Dit kon alleen gebeuren door de kracht van de positieve energie, want onze relatie was totaal vernietigd, maar als men nu naar ons kijkt, lijkt het alsof we nooit zo een dieptepunt hadden bereikt. We kunnen een voorbeeld zijn.

Angelo Silié