Sinds jongs af aan heb ik me nooit gelukkig gevoeld. Ik groeide op in een gebroken gezin en voelde me als het buitenbeentje. Ik bouwde een muur om mij heen en liet niemand toe. Omdat ik het gevoel had dat ik niet goed genoeg was, had ik altijd de drang om te presteren. Maar ondanks alle succes wat ik behaalde, voelde ik me toch leeg en depressief.

Mijn liefdesleven was rampzalig. Vanwege mijn verleden en de leegte die ik in mijn binnenste met me meedroeg, had ik last van bindingsangst, omdat ik bang was dat ik toch verlaten zou worden. Toen ik Tabata leerde kennen, introduceerde ze mij aan de UKGR en hoewel ik geen gelovige achtergrond had, ben ik toch met haar meegegaan.

De dingen die daar besproken werden waren heel simpel, duidelijk en praktisch en omdat het mij aansprak, besloot ik om de gebedskettingen te volgen. Door te volharden en mij te baseren op de adviezen en counselingen, begon ik veranderingen in mijzelf op te merken. Ik begon me rustiger en vrijer te voelen, kon ’s avonds weer goed slapen en ik was in staat om me helemaal over te geven aan mijn vrouw.
Ik heb ook geleerd om te vechten voor mijn financiële leven en ik zie vooruitgang.

Ik werk op een betere plaats en vanwege het feit dat ik me goed voel, ben ik mijn werk ook beter gaan uitoefenen en qua inkomen gaat het ook beter. Sinds ik naar de UKGR kom is mijn leven vele malen vooruit gegaan.

Ted van Rijn