Waarschuwing voor de Behoudenis

De wereld waarin we leven heeft de laatste tijd ingrijpende veranderingen ondergaan. Kijk maar naar het nieuws om dat te zien.

Één ding is als u dit alles wat er in de wereld aan het gebeuren is, het nieuws (zoals het coronavirus), met natuurlijke ogen bekijkt, maar een ander ding is als u dit alles analyseert gebaseerd op het Woord van God. Menselijk gezien, lijkt alles normaal. Maar, met de geestelijke ogen, zien we heel duidelijk dat het podium van de antichrist hier op aarde voorbereid wordt.

Vroeger, bijvoorbeeld, zorgde elke natie voor zijn eigen problemen. Vandaag de dag is er een globalisatie. Ter voorbeeld: als de aandelenmarkt in de Verenigde Staten “daalt”, voelt de rest van de wereld ook het financiële effect daarvan. Met andere woorden, de economie van elk land is al met elkaar verbonden.

Tijdens het politieke debat voor de Amerikaanse verkiezingen doelde, de kandidaat van de Democratische Partij Joe Biden, erop dat de Amazone niet alleen van Brazilië is, maar gezien moet worden als een verantwoordelijkheid van de wereld. Zo wordt ook de soevereiniteit van naties bedreigd.

Dit is een manier om de wereld voor te bereiden op de ‘behoefte’ aan één heerser.

De Antichrist
In de bijbel is deze “ene heerser”, die aan het einde van de tijd zal heersen, de antichrist. Hij wordt omschreven in hoofdstuk 6 van het boek van Openbaring als een ridder van het witte paard. De kleur wit, in deze context, symboliseert de bedrieglijke vrede die deze leider zal verkondigen. Echter, na drie en een half jaar van “mandaat”, zal hij zijn ware aard onthullen, geïnspireerd door Satan, en ervoor zorgen dat de bewoners van de aarde zich definitief tegen God rebelleren.

Daarom heeft de Here Jezus deze tekenen, beschreven in de Bijbel, nagelaten zodat Zijn volgelingen zouden kunnen weten over de komst van het einde. Er is dus geen manier om de tekenen te negeren.

“Avond van de Behoudenis”
Gebaseerd hierop zullen we de komende weken de bijeenkomst van de “Waarschuwing voor de Behoudenis” houden. We zullen tijdens deze 7 weken video’s tonen waarin men bewust zal worden van wat er zich afspeelt in deze wereld en wat dit te maken heeft met het Woord van God. De bijeenkomsten zullen elke woensdag gehouden worden om 10u, 15u, & 19:30u (Tijdstippen kunnen per vestiging verschillen! (Klik hier voor meer info)

*De 1e, 2e & 3e aflevering zijn al te zien on ons platform univervideo.com!

Wilt u deelnemen aan deze bijeenkomst? Vergeet dan niet uw plekje te reserveren.