Wat is de Voorspelling voor het Eind van het Jaar?

Als we om ons heenkijken, ziet de toekomst er best bewolkt uit. Er is nog steeds een gevoel van gevaar over de groei van de pandemie en dan praten we niet eens over de economische onrust.

Maar wij kiezen ervoor om door het geloof te leven, we leven niet door wat we zien. We leiden ons leven en beslissingen gebaseerd op de beloftes die door God gemaakt zijn, doormiddel van Zijn Woord.

In de tijd van Isaak was er grote hongersnood in het land. Ondanks dat de dingen in Egypte er veel beter aan toe gingen, verscheen God aan hem en vroeg hem om in zijn eigen land te blijven. In ruil, beloofde de Here hem en zijn nakomelingen te zegenen. Isaak gehoorzaamde Gods bevel, in het vers hieronder zien we de resultaten hiervan:

“En Isaak zaaide in dat land en oogstte in dat jaar honderdvoudig; want de Here zegende hem. En die man werd rijk, ja gaandeweg rijker, totdat hij zeer rijk geworden was.” (Genesis 26:12-13)

In ditzelfde geloof willen wij u uitdagingen om, tot aan het einde van het jaar, iets anders te doen. We naderen de laatste 100 dagen van 2021 en gedurende deze periode willen wij u uitnodigen om, gefocust op uw geestelijke leven, elke woensdag en zondag de hoofddiensten bij te wonen. U zult uw toekomst baseren op het Woord van God, het Woord dat nooit wankelt of veranderd.

Om u te helpen optimaal te profiteren van deze 100 dagen, stellen wij hier drie stappen aan u voor die u zullen helpen sterker te worden in uw gemeenschap met God: mediteer meer op het Woord van God, zeg het Onze Vader Gebed op en handel door tenminste 1 ding te doen richting uw doel.

Als u nog steeds uw 100 dagen kalender niet heeft, kunt u het bij het dichtstbijzijnde UKGR Centrum ontvangen.

“Het einde ener zaak is beter dan haar begin…” (Prediker 7:8)

Neem aanstaande zondag deel aan de bijeenkomst en ontvang de begeleiding die uw leven zal versterken!

Zondag 26 september
Om 8u en 10u

In alle UKGR Centra in Nederland
(Klik hier voor tijdstippen en adressen)