40 jaar Universele Kerk

Op zondag 9 juli zal de kerk haar 40e jubileum vieren. Het is onvermijdelijk om, bij het bereiken van zo’n mijlpaal, terug te blikken op waar het allemaal begon. Eén man. Eén geloof. Eén God. Onze memoires lezen weg alsof het een vervolg is van het boek Handelingen. Het spreekt over mannen en vrouwen van geloof die alles achterlieten om te gaan naar waar God hun zal zenden; het vertelt over de David-VS-Goliath-achtige strijden om de kerken te openen en het Evangelie te verkondigen op plaatsen waar zij het nooit op deze manier hadden gehoord. Het herinnert ons aan alle offers, volharding en de zware strijd om de deuren geopend te houden.

Maar ondanks de beproevingen die we gedurende deze jaren hebben doorstaan, houdt de universele Geest ons staande. Hij doet ons blijven geloven en drijft ons vooruit, want met God is niets onmogelijk. De verhalen die de meesten hierover kunnen delen zijn hier een bewijs van. Dit is de plaats waar uw reuzen klein worden; waar de donkere hopeloze dagen worden geïnjecteerd met kleur en licht. Dit is de plaats waar u en anderen kennismaakten met vrijheid, hoop en de realiteit van een overvloediger leven. Dit is waar u de kracht van vergeving begreep en de bovennatuurlijke kracht van uw geloof ontdekte.

Dus, beste lid, dit is niet alleen het jubileum van het UKGR Centrum; dit is ONS jubileum. U bent van harte uitgenodigd om dit samen met ons te vieren en de Auteur en Voleinder van ons geloof, de Here Jezus Christus, te danken en eren. Net zoals de kerk gedurende deze jaren steeds sterker werd, stellen wij vast dat uw leven en dat van uw familie ook zal groeien.

Vergeet niet om uw vrienden en familie uit te nodigen voor deze zeer speciale bijeenkomst! Het zal om 10u plaatsvinden en een ieder is welkom.

Kom en vier met ons!

Laat hier uw reactie achter.

Of vul het onderstaande formulier in.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden gemarkeerd met *