De intentie.. Die van mij is goed hoor!

Hallo jongeren, na lang wachten (hehe) hebben we eindelijk weer een kort, maar krachtige boodschap voor jullie! Geloof me, hij is kort.

Door de de titel kan je zeker al opmerken dat het gaat over jouw intentie..(Overduidelijk :D)

Nou, het is simpel… doe jij de dingen met als doel om God te verheerlijken of doe jij de dingen voor je eigen eer en glorie? Hmmm.. in het eerste opzicht beantwoorden we onszelf altijd met “Nee hoor, het is altijd voor God”… echt?

Zijn er dingen die je wilt bereiken, maar lijkt het alsof je geen stap verder komt? Je doet de dingen wel, maar toch.. er gebeurt niks… Je blijft doen en doen en doen, maar niks. Er is geen gewenste resultaat, misschien is er niet eens resultaat.

Neem even een moment en analyseer wat nou echt jouw intentie is. Wil je het doen vanwege een positie, vanwege het salaris dat je kan verdienen, vanwege de glorie van de mens naar jou? Nou, dan weet je al waarom je vastloopt in de dingen die jij doet.

Verander jouw gedachtegang, doe het met de juiste intentie en je zal zien dat de dingen zullen beginnen te lopen. Is er iets waar je een tijdje op wacht en het maar niet gebeurt? Deze week nog zal jij een teken krijgen!

“Hoe groot zijn zijn tekenen en hoe machtig zijn wonderen! Zijn koningschap is een eeuwig koningschap” (Daniël 4:3)

Je leest het al, de tekenen en wonderen komen van Hem. Doe het voor Hem en je zal niet teleurgesteld raken.

Je dient wel twee dingen te doen: Geloof en laat jouw intenties God behagen!

Jij zal doorbreken!! (Tenzij je de verkeerde keuze maakt.)

Laat hier uw reactie achter.

Of vul het onderstaande formulier in.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden gemarkeerd met *