De Uitweg voor de Verslaving

Wat betekent het woord “verslaving” nou eigenlijk?

Dit is wat het betekent: “Het is een toestand waarin een persoon fysiek en/of mentaal van een gewoonte of stof afhankelijk is, zodanig dat hij/zij deze gewoonte of stof niet, of heel moeilijk los kan laten“.

Misschien bent u iemand die al jaren lijdt aan een verslaving. U wilt het loslaten, maar het lukt u simpelweg niet. Wellicht had u het ooit onder controle, maar nu zijn de rollen omgedraaid. De verslaving heeft u in zijn greep en u lijkt zich er niet meer los van te kunnen maken.

Door deze verslaving bent u misschien zelfs al uw baan, gezin en zelfs waardigheid verloren en zit nu zo diep in de put dat u de hoop bijna wilt opgeven.

Misschien bent uzelf niet degene die zich in zo een situatie bevindt, maar wel een familielid van u, of zelfs uw vrouw, man of een van uw kinderen.

Geef de hoop niet op, de verslaving kan overwonnen worden.

Hier in het UKGR Centrum houden wij een speciale bijeenkomst dat gericht is om allen te helpen die verslaafd zijn of een familielid of kennis hebben die hiermee worstelt. Hier leert de persoon hoe de gedachten en drang naar de verslaving te beheersen en op die manier totaal vrij te worden van deze negatieve greep.

Heeft u al van alles geprobeerd om los te komen van deze verslaving, maar zonder enig resultaat? Wellicht is deze bijeenkomst dan voor u. Kom en ontdek deze uitweg voor de verslaving.

De verslaving zal u niet overwinnen, maar u zult de verslaving overwinnen.

De Uitweg voor de Verslaving
Elke zondag om 15u

Alléén aan de Fruitweg 4 te Den Haag

Laat hier uw reactie achter.

Of vul het onderstaande formulier in.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden gemarkeerd met *