Financieel Congres

DE MUREN IN HET FINANCIËLE LEVEN

Het volk van de Levende God werd door de muren van Jericho geblokkeerd om het Beloofde Land in te gaan en de zegens in bezit te nemen die aan hun werd beloofd door God zelf. Op gelijke wijze worden, vandaag de dag, veel gelovigen door de problemen tegengehouden om de financiële zegens te veroveren.
Welke Muren hebben u verhinderd om “…het leven in overvloed…” (Johannes 10:10) dat door de Here Jezus beloofd werd, te bereiken. Accepteert u niet om te geloven, maar niet te ervaren; te strijden, maar niet te genieten; te volharden, maar niet te bereiken?

Bekijk hier de getuigenis van een persoon die haar muur heeft doen omvallen:

VentiaVosIk geloof niet in armoede

Mijn financiële leven was altijd frustrerend. Ik had torenhoge schulden die maar bleven opstapelen
omdat ik niet kon voldoen aan de verplichtingen. Ik was ook nog eens werkloos en moest met een uitkering voor 2 dochters zorgen. Het kwam zover dat ik 13 deurwaarders achter mij aan hand. Mijn financiën waren helemaal geblokkeerd.

In de UKGR echter leerde ik om te durven geloven in Gods beloften en Zijn grootheid. Ik zag getuigenissen die mij verbaasden en dacht bij mezelf “dat wil ik ook en dat ZAL ik bereiken”. Door trouw de diensten van maandag te volgen, in praktijk te zetten wat ik daar leerde, BLIJVEN GELOVEN ondanks tegenslagen, kan ik vandaag zeggen DE MUREN ZIJN GEVALLEN.

Ik heb mijn eigen bedrijf, geen schulden meer en ben financieel onafhankelijk.

Venetia Fos

ALLEEN VOOR DEGENEN DIE WILLEN DOORBREKEN!

Maandag om 19:30u (ook om 10u & 15u)

Laat hier uw reactie achter.

Of vul het onderstaande formulier in.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden gemarkeerd met *