Heeft u een te zware juk…

Heeft u een te zware juk gedragen?

Miljoenen mensen over de hele wereld gaan gebukt onder veel zorgen, omdat zij zich niet kunnen ontdoen van de enorme last die ze met zich meedragen. Die last is hun juk, hun verdrukking, die hen constant domineert.

Ziekte… verslavingen… huiselijk geweld… zelfmoordgedachtes… een reeks mislukkingen in het liefdesleven… twijfels… faillissement van het bedrijf…

De problemen zijn talrijk, maar elk juk brengt een zware last met zich mee.

 

Mevrouw Ana heeft dit ervaren en ze vond de oplossing, lees hieronder haar ervaring.

“Gedurende zes maanden leed ik aan veel pijn vanwege een cyste. Ik kreeg medische hulp en volgde de behandelingen op die ik kreeg.
Toch bleef de situatie hetzelfde. Er werd zelfs een operatie ingepland. In de Universele Kerk werd ik echter bemoedigd om niet op te geven.
Ik ontving kracht en men gaf mij de Gewijde Olie om met mijn geloof te gebruiken. Ik zalfde mezelf daarmee en dat versterkte mij in mijn binnenste.
Ik werd positiever en geloofde dat alles goed zou komen. Met de tijd merkte ik dat de pijnen dusdanig minder werden dat zelfs de operatie niet meer nodig werd geacht.
De last van constante pijn is nu weg uit mijn leven.” Ana Filipa

“Op die dag zal het gebeuren dat zijn last van uw schouder zal afglijden en zijn juk van uw hals; en dat juk zal te gronde gericht worden omwille van de Gezalfde” (Jesaja 10:27)

De Gewijde Olie die op 29 juli uitgereikt zal worden in alle UKGR Centra werd geconsacreerd door honderden pastors en bisschoppen vanuit allerlei landen, zodat allen die het met geloof zullen gebruiken kracht en versterking zullen ervaren.

Kom en ontvang gratis een fles Gewijde Olie.

Maar let wel op: Er zal slechts één fles per persoon uitgereikt worden! Het is dus niet mogelijk om meerdere flessen te ontvangen voor vrienden/familieleden.

Om uw flesje Gewijde Olie te reserveren kunt u bellen naar 070 – 388 84 42

De Uitreiking van de Gewijde Olie
Zondag 29 Juli om 10u

In Den Haag aan de Fruitweg 4
En in alle UKGR Centra in Nederland

Laat hier uw reactie achter.

Of vul het onderstaande formulier in.

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden gemarkeerd met *