Eindelijk ècht gelukkig!

conchitasylvester_webVroeger dacht ik altijd dat ik een gelukkig leven leidde, maar diep van binnen was ik in feite leeg en eenzaam. Ik probeerde dit altijd te camoufleren door vaak naar feestjes te gaan en veel spullen te kopen, maar dat diende slechts voor een tijdelijke vervulling.

Van jongs af aan was ik wel een religieus persoon, maar ondanks het feit dat ik naar een kerk ging had ik toch veel blokkades op mijn wegen. Ik had problemen in mijn financiële leven, mijn innerlijk en mijn liefdesleven.

Iemand die dezelfde studie deed als ik ging al naar het UKGR Centrum en nodigde mij uit om een keer met haar mee te gaan. In het begin wilde ik niet gaan, omdat ik al iemand was die naar een kerk ging, maar omdat zij mij zo vaak uitnodigde, ging ik toch een keer met haar mee naar het UKGR Centrum.

De eerste keer dat ik kwam was op een zondagochtend tijdens een speciaal evenement genaamd “Vrede Evenement”. Wat ik toen hoorde sprak mij gelijk aan. Dit zorgde ervoor dat ik vaker begon te komen. Ik ontdekte in deze plaats hoe ik het geloof moest gebruiken, ik volgde gebedsketting en nam deel aan campagnes van geloof, en als gevolg hiervan begon mijn leven stap voor stap te veranderen. Dit alles heeft ertoe geleid dat ik een totaal ander persoon ben geworden

Vandaag de dag heb ik de innerlijke vreugde en rust gevonden die ik al die jaren niet had. Ik ben financieel stabiel en heb zelfs mijn eigen huis. Door het geloof in praktijk te zetten zag ik de macht van God in mijn leven werken. Ik ben een getransformeerde, gelukkige en een gezegende vrouw!

Conchita Sylvester