Ik ben gelukkig!

Get_Website_GaelMbweteIk hield veel van feesten en ging vaak uit. Daarnaast was ik een rokkenjager, dronk ik veel, rookte al zo’n 4,5 jaar en was eigenlijk heel onzeker en wantrouwig jegens andere mensen. Dit alles probeerde ik te verdringen door drugs te gebruiken.

Deze leefstijl bracht de nodige consequenties met zich mee. De onzekerheid ontwikkelde zich tot een minderwaardigheidscomplex en de depressie die ik had werd erger. Ik had nergens zin meer in en bleef bijna de hele dag thuis, waardoor ik ruim een jaar niet naar school ben gegaan.

Mijn broertje nodigde mij uit om hulp te zoeken in het UKGR Centrum en na een aantal uitnodigingen besloot ik om het een kans te geven. Ik kwam in de eerste instantie om de situatie met mijn studie op te lossen, ik wilde mijn leven weer oppakken en moest daardoor een hoop rechttrekken.
Toen ik vooruitgang in die situatie zag, besloot ik om de gebedskettingen ook te volgen voor mijn innerlijke problemen en mijn verslaving.

Het was niet makkelijk en het gebeurde niet van de ene op de andere dag, maar vandaag de dag ben ik vrij van de depressie, heb ik geen drugs of sigaretten meer nodig en heb ik geen minderwaardigheidscomplex meer.

Ik kan vandaag echt zeggen dat ik gelukkig ben.

Gaël Mbwete